Hop til indhold

HVEM ER VI?

LANDSKABSARKITEKTERNES TÆNKETANK – HVEM ER VI?
Medlemmer er pt. Sonja Poll, John Norrie, Henning Looft, Lea Nørgaard, Torben Dam, Jeremy Dennis, Knud W.Ø. Larsen og Stine Bærentzen – alle landskabsarkitekter mdl. Læs kontaktinfo og præsentation nederst på siden.

Tænketanken er en uafhængig tænketank der byder ind med faglige vurderinger og holdninger i den offentlige debat. Der er udvalgt en gruppe aktive, erfarne og analytiske landskabsarkitekter, som løbende har påtaget sig at drøfte aktuelle sager og formulere klare budskaber om landskabets betydning.

Landskabsarkitekternes Tænketank BLOG er uafhængig af Danske Landskabsarkitekter og indlæggene er udelukkende skrevet på vegne af Tænketankens medlemmer.

Medlemmerne er udpeget af Danske Landskabsarkitekters (DL) bestyrelse og repræsenterer bredden i faget og foreningens medlemmer. Det gælder såvel den kunstneriske, den teoretiske som den tekniske side samt erfaring med projektering, planlægning, drift, forvaltning, udvikling mv. Medlemmerne er specialister inden for landskabsarkitektur og –planlægning, nogle med viden om gældende lovgivning og erfaring i at analysere lovtekster, andre med viden og evner til at analysere projekter og deres konsekvenser for landskabet og bymiljøet.

Høringssvar afsendes på vegne af DL og er af DLs bestyrelse. Det står i øvrigt Tænketanken frit for at udtale sig til pressen, samt skrive debatindlæg om aktuelle emner. Tænketanken udtaler sig således på egne vegne eller fælles som Landskabsarkitekternes Tænketank.

PRÆSENTATION OG KONTAKTINFORMATION:
SONJA POLL – Landskabsarkitekt mdl
Kontakt: e-mail poll_lund-s@mail.dk – telefon 5134 6103

JOHN NORRIE – Landskabsarkitekt mdl fra KVL 1980. Indehaver af tegnestuen Norrie siden 2003. Tegnestuen beskæftiger sig med projektudvikling, formgivning, planlægning og projektering indenfor et bredt felt at landskabsopgaver. De senere år mange legepladser, skolegårde, handicapinstitutioner og plejecentre (sanse og terapihaver) samt friarealer ved boligselskaber.

JN har stor erfaring indenfor plantevalg, -anvendelse, sammensætning og samspil mellem planter, også i relation til understøttelse af den biologiske mangfoldighed, kulturhistorien og påvirkning af vores sanser. Er tilknyttet Voldgiftnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed. Dansk Landskabsarkitektforenings repræsentant i flere faglige udvalg, bl.a. Frøkildeudvalget, med særligt henblik på at fremskaffe bedre plantemateriale. Forfatter og konsulent på flere have- og fuglebøger.
Kontakt: e-mail john@norrie.dk – telefon 4088 2036

HENNING LOOFT – Landskabsarkitekt mdl fra Landbohøjskolen 1982. HL har stor erfaring med anlæg og drift af parker, friarealer, haver, kirkegårde og naturområder, stor viden bl.a. indenfor planteanvendelse og havekultur og stor undervisningserfaring. HL er formand for DLs Retsudvalg og deltager som syns- og skønsmand i tvister indenfor fagområdet. HL er i mange sammenhænge en begejstret fortaler for at opnå frodighed og plantetrivsel i vores uderum.
Kontakt: e-mail looft@paradis.dk – telefon 2940 3610

LEA NØRGAARD Landskabsarkitekt mdl
Kontakt: e-mail ln@nh-landskab.dk – telefon 4014 9278

TORBEN DAM Landskabsarkitekt mdl
Kontakt: e-mail toda@life.ku.dk – telefon 6169 5187

JEREMY DENNIS – Landskabsarkitekt mdl
Kontakt: e-mail jeremyad@roskilde.dk – telefon 4631 3702

KNUD W.Ø. LARSEN – Landskabsarkitekt mdl, maa
Kontakt: e-mail kwol@kwol.dk – telefon 3065 1630

STINE BÆRENTZEN – Landskabsarkitekt mdl
Kontakt: e-mail kontakt@bz-landskab.dk – telefon 2674 7725

This slideshow requires JavaScript.


Foto: John Norrie

3 kommentarer leave one →
 1. april 28, 2016 8:29 am

  Spændende med den tænketank. Er helt enig i at vi skal bruge vores faglige viden og holdninger til den offentlige debat. Hvor kan jeg følge med i når der er nye aktuelle sager, der tales om?

  • maj 2, 2016 8:15 am

   Hej Kasper
   Mange tak for din kommentar. Tænketanken skriver fra tid til anden et indlæg på bloggen, om emner vi har diskuteret i gruppen. Det er altså her, at du kan følge med. Abonnere ved at klik på “FOLLOW”.
   VH
   Tænketanken

  • maj 2, 2016 10:07 am

   Hej igen Kaspar N.
   Diskussionerne i Tænketanken kan være nok så livlige, og vi gør os umage for at tage emner op, som har en eller anden aktuel relevans for faget.
   De fleste emner bliver også drøftet over længere tid. Derfor kan du få et overblik ved at slå op i ‘Kureren’ 2015 – 16. Den kan du finde på http://www.landskabsarkitekter.dk under
   fanebladet “OM OS” – “GENERALFORSAMLING”. Når det er muligt lægger vi emnerne ud på bloggen og håber på den måde, at brede diskussionen og måske få respons fra vores fagfæller.
   I øvrigt er det også muligt at foreslå nye emner. Vi tager dem op, hvis vi kan fornemme, de giver grundlag for en god debat og helst også en eller anden form for resultat.
   vh
   Sonja Poll

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: